Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Alen Islamović: Ulazim u politiku, dosta mi je migranata, Bihać mi propada...

27. svibnja 2020. u 07:16 1 komentara 730 prikaza
Foto: Nina Đurđević/Pixsell

Ako pobijedimo na izborima, osobno ću odvesti 10.000 Bišćana u Bruxelles, da im tamo zapjevamo, rekao je bh. pjevač Alen Islamović (62) koji je odlučio ući u politiku. 

Pjevač se aktivirao u politici i pridružio se prvom gradonačelniku Bihaća Emdžadu Galijaševiću i Novoj inicijativi te će nakon izbora, uvjeren je, riješiti najveći problem Bihaća, a to su, po njemu, migranti.

- Nemam ništa protiv tih ljudi, žao mi ih je, ali moraju poštovati običaje grada u koji su došli. Umjesto toga Bišćani toljagama čuvaju vlastite stanove i kuće, a ovi su kraljevi noći. Oni vladaju, a Bišćani moraju biti naoružani. Naši političari ne rade ništa, umjesto da zaštite građane, nečinjenjem su unijeli strah i neizvjesnost u Bihać - tvrdi frustrirani Islamović, piše 24sata.hr. 

Bihać je, kaže, u izolaciji tri i pol godine jer se pitomi građani skrivaju od migranata.

- Provaljuju u vikendice, stanove. Pale i pljačkaju. Mog bubnjara, Igora Pečenkovića, pretukli su u vlastitom haustoru jer ih je pokušao spriječiti u provali u susjedov stan. Šakama i šipkama polomili su mu ruke i nekoliko rebara - tvrdi Alen.

Dodaje da mladi od straha ne izlaze, a manju djecu roditelji moraju čekati pred školom. I dok je dio ljudi stao uz pjevača, drugi su ga napali zbog, kažu, netrpeljivosti.

- Najlakše je kriviti migrante. Ovo je sramotan ispad. Ima BiH puno većih problema - pišu mu u komentarima.