Indira Sinanović:

Ako A-SDA osvoji tri vijećnička mandata nadam se prolasku

Indira Sinanović
03.10.2016.
u 21:37

Novinarka Iml.tv Indira Sinanović, koja se kandidirala za vijećnicu Općinskog vijeća u Zavidovićima u ime A-SDA, za Klix.ba je kazala da se nada prolasku u vijeće ukoliko njena politička opcija osvoji tri mjesta.

"Još uvijek nemam informacije tko je prošao u vijeće, osim nositelja liste A-SDA u Zavidovićima. Ukoliko osvojimo tri pozicije, nadam se prolasku u vijeće iako sam bila 11. na listi", kazala je Indira koja je prva žena s nikabom koja je sudjelovala na izborima u Bosni i Hercegovini.

U ranijim izjavama za klix.ba je kazala kako su Zavidovići grad koji propada zbog nemarnosti te da je odlučila dati svoj doprinos kako bi promijenila situaciju u svom gradu. 

Indira nosi nikab 25 godina, a smatra da je zanimljivo to što ljudi zbog gaze veličine 15 sa 15 centimetara imaju takve predrasude i već odrede karakter, a i ne upoznaju tu osobu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije