prikupljeno 28 doza

Akcija darivanja krvi u vojarni “Božan Šimović” u Čapljini

03.07.2018.
u 14:32

U vojarni “Božan Šimović” Čapljina, u suradnji s Transfuziskim centrom SKB Mostar i Crvenog križa općine Čapljina organizirana je akcija dragovoljnog darivanja krvi, u kojoj su sudjelovali pripadnici 4. pješačke brigade 4. logističke bojne/ZL koji trenutačno borave na lokaciji vojarne “Božan Šimović” u Čapljini.

Akcijom dragovoljnog darivanja krvi prikupljeno je 28 doza dragocjene tečnosti. Ove akcije osim što su humane su i posebno značajne jer se odvijaju tijekom cijele godine i tako se vrši popuna zaliha krvi. 

Pripadnici OS BiH raspoređenih na lokaciji vojarne su se odazvali na akciju dobrovoljnog davanja krvi i na ovaj način pomogli nekome kome je ta pomoć stvarno potrebna. 

Osim ove organizirane akcije i ostalim danima pripadnici OS BiH iz Čapljine se odazivaju pozivima za pomoć u davanju krvi te je lokacija vojarne “Božan Šimović” u lokalnoj zajednici poznata kao veoma humana i uvijek spremna za pružanje ove vrste pomoći.

Ova aktivnost je od neprocjenjive vrijednosti kao vid pomoći pripadnika OS BiH civilnim i zdravstvenim ustanovama na popuni rezervi krvi, te ovakve i slične aktivnosti će se primjenjivati i ubuduće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?