Ajde ruča moj medo, neće tebe tvoj Pavo dirat - pogledajte snimak iz sela kod Vareša

12.04.2024.
u 19:44

Jedan se čovjek iz sela kod Vareša sprijateljio s divljom životinjom koju očito redovito hrani. Kako to izgleda, pogledajte u videu. 

"Ma jedi, ne boj se. Ma ne boj se, medo moj, neće tebe tvoj Pavo dirat, samo ručaj, ajde ruča moj medo, ajde...", ovim riječima počinje video objavljen na Facebook stranici portala Crna hronika. Ne zna se kada je sniman, ali po okolini koju vidimo, reklo bi se da je negdje rano proljetos. 

U opisu ovog snimka tek piše da se medvjed udomaćio u selu Mir i Stupni Do nadomak Vareša. 

Ne znamo ni koji se to Pavo ovako sprijateljio s divljom životinjom koja je očito navikla doći iz šume na obrok kojega mu on donosi. Možda čak nije ni jako gladan jer ga ovaj čovjek nutka koreći ga, skoro pa kao malo dijete.

Ipak, postoji doza opreza i kod mede i kod Pave. Medo se svako malo diže na dvije noge, osvrće oko sebe, pa odskakuće, a Pavo, on mu kaže: "Ma ne boj se bolan, nemoj ti mene dirat, neću ni ja tebe, ne boj se, ajde ručaj, ajde."

Saznali smo i od čega se sastoji medin ručak, a zaključak ovog dobrog čovjeka je vjerojatno sve nasmijao: "Na kraju smo s kukuruzom, al, pojačat ćemo se, ako Bog da. Sutra nam je penzija, ako Bog da, ne boj se, odi vamo, dođi...", poziva ga na što medo otrči u šumu. 

Kako je izgledao ovaj susret, pogledajte u videu: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?