ČITLUK

145.000 KM za uređenje Osnovne škole Bijakovići

06.07.2023.
u 11:02

Općina Čitluk i Catholic Relief Services BiH/Balkan (CRS) potpisali su ugovor o udruživanju sredstava za implementaciju projekta „Završetak unutarnjih radova na dijelu objekta Osnovne škole Bijakovići“.

Ugovor o udruživanju sredstava Općina Čitluk i CRS-a potpisani su u okviru projekta PRO Budućnost, koji se financira sredstvima USAID-a, a implementira ga CRS, te će udružiti financijska sredstva i resurse u zajedničkom podprojektu stavljanja u uporabnu funkciju prizemlja, dvije učionice i pratećih toaleta u novoizgrađenom dijelu zgrade OŠ Bijakovići.

Ukupna vrijednost radova koji su obuhvaćeni potpisanim ugovorom iznosi 145.111,19 KM. Izvođač radova, Visak d.o.o. Mostar, predviđene radove trebao bi započeti izvoditi u drugoj polovici srpnja i završiti do početka nove školske godine.

Na temelju potpisanog ugovora, Općina Čitluk obvezala se financirati najmanje 46 posto ukupne vrijednosti izvedenih radova s uračunatim PDV-om, dok će CRS za implementaciju projekta osigurati donatorska sredstva od USAID-a u iznosu od 74.006,71 KM.

Ugovor o izvođenju radova obuhvaća: izvođenje unutarnjih građevinsko zanatskih radova u dvije učionice, sanitarnim čvorovima i zajedničkom holu, izvođenje instalaterskih radova, što uključuje vodovodne, kanalizacijske i elektro instalacije te ugradnju sanitarne opreme, priopćeno je iz Općine Čitluk.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije