Ukazanja

Vidjelici Ivanki Gospa je govorila o petoj tajni

Međugorje
Zoran Grizelj
27.06.2012.
u 09:25

Gospina poruka: ‘Dajem vam svoj majčinski blagoslov, molite za mir, mir, mir...’, prenijela je Ivanka

“Gospa mi je govorila o petoj tajni i na kraju je rekla: ‘Dajem vam svoj majčinski blagoslov. Molite za mir, mir, mir’”, kazala je vidjelica Ivanka Ivanković- Elez nakon redovitog godišnjeg Gospina ukazanja koje je imala u ponedjeljak 25.lipnja na 31.obljetnicu Gospina ukazanja, naglasivši kako je ono trajalo sedam minuta. Prigodom posljednjeg svakodnevnog ukazanja 7. svibnja 1985. Gospa je Ivanki Ivanković- Elez , povjerivši joj posljednju, 10. tajnu, kazala da će tijekom cijelog svog života imati ukazanje jedanput u godini i to na obljetnicu ukazanja 25.lipnja. Tako je bilo i ove godine. Sedmominutno Gospino ukazanje Ivanka je imala u svojoj obiteljskoj kući. Ukazanju je bila nazočna samo Ivankina obitelj, muž i troje djece. Inače, prema svjedočanstvu vidioci Vicka Ivanković- Mijatović, Marija Pavlović –Lunetti i Ivan Dragićevića imaju svakodnevna ukazanja, dok Mirjana Dragićević -Soldo, Ivanka Ivanković -Elez i Jakov Čolo ukazanja imaju jedanput godišnje.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:51 28.06.2012.

Bilo bi zgodno ponovno emitirati epizodu serije Arthura Clarka o fenomenu Međugorja, gdje su te vidjelice raskrinkane kao varalice.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?