Nesreća u Britaniji

VIDEO U Londonu se helikopter zabio u dizalicu i srušio

london helikopter
Twitter/bensmith130
16.01.2013.
u 09:39

Najmanje četiri vozila hitne pomoći stigla su na mjesto događaja. Još nema informacija o ozlijeđenim osobama u padu helikoptera

Londonski vatrogasci izvijestili su da se u južnom dijelu grada srušio helikopter nakon što se zaletio u dizalicu, piše BBC.

Građani su im dojavili da su vidjeli kako se dim uzdiže s mjesta na koje se srušio helikopter. Policija je potvrdila da je oko 8 sati dobila dojavu o padu helikoptera.

Najmanje četiri vozila hitne pomoći stigla su na mjesto događaja.  Policija je potvrdila da je helikopter udario u dizalicu na vrhu zgrade, a dodaju da je još rano govoriti o eventualnim žrtvama. Bivši BBC-jev producent Paul Ferguson je javio da dizalica u koju je udario helikopter sada visi sa zgrade.

Očevici govore da su vidjeli olupinu na tlu. - Vidio sam da helikopter udara u vrh dizalice i pada lijevo od stanice - kazao je Quinn Murray te dodao kako je vidio požar na mjestu gdje je helikopter pao te se uzdizao veliki oblak dima.

Jedna ulica blizu željezničke stanice Vauxhall je zatvorena.

>>U padu helikoptera poginulo pet osoba

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije