kamo je gledao?

VIDEO Testirali Dačića: Premijera intervjuirala voditeljica bez gaćica

Ante Batarelo
Foto: Marko Prpić
1/2
30.01.2013.
u 11:32

''Nemoguća misija'' ime je emisije koja je na prave muke odučila staviti premijera Ivicu Dačića. Pogledajte je li se pošteno preznojio pred milijunskim auditorijem.

U nemoguću misiju stavila je srbijanskog premijera istoimena televizijska emisija kada ga je pozvala u goste i postavila nasuprot voditeljici bez gaćica, javlja Blic. Nije poznato jesu li za ovu ideju producente nadahnule riječi Jelene Karleuše koja je nedavno utvrdila da je Dačić pravi čovjek za premijera jer ju je na jednoj proslavi gledao u oči, a ne u grudi.

– Onaj tko me gleda ravno u oči, u ovakvoj haljini, ima svu snagu, volju i kapacitet biti premijer jedne države – pohvalila je Karleuša premijera Dačića na svom Twitter-profilu što je izazvalo pravi šok u srbijanskoj javnosti.

Je li Dačić u trenutku dok je voditeljica u mini pripijenoj haljini razmaknula noge pogled zadržao na njenim očima, prosudite sami.

>>Karleuša: Dačić je pravi premijer, gledao me u oči, a ne u grudi!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije