SAD u strahu

VIDEO Strah od masakra: Dječak učenici uperio pištolj u glavu

Kina, etnički sukobi, ujgurska manjina
Foto: Reuters
1/2
19.12.2012.
u 09:04

Dječak (11) u američkoj saveznoj državi Utah donio je u ponedjeljak oružje u školu jer se bojao da se ne ponovi napad od prošlog tjedna kada je mladić u Newtonu ubio 20 djece

Dječak (11) u američkoj saveznoj državi Utah donio je u ponedjeljak oružje u školu jer se bojao da se ne ponovi napad od prošlog tjedna kada je mladić u Newtonu ubio 20 djece i šest odraslih, piše Reuters.

Iz škole su kazali da je dječak donio oružje iz straha da se sličan događaj ne ponovi u njegovoj školi. Navodno je u jednom trenutku izvadio pištolj i prijetio učenici.

– Izvadio je pištolj i uperio mi ga u glavu. Mom prijatelju Tedu i meni je zaprijetio da će nas ubiti – kazala je Isabelle Rios. Kada su profesori doznali za pištolj, odmah su učenika stavili "u pritvor". Oružje i streljivo pronađeni su u dječakovoj školskoj torbi. Dječaka je potom preuzela policija te će podnijeti optužnicu protiv njega.

>>Obama podržava prijedlog o zabrani teškog vatrenog oružja

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?