poziv s 'pantovčaka'

VIDEO Našalili se s Pahorom, rekli da ga zovu iz Josipovićeva ureda

borut pahor
Reuters/PIXSELL
27.01.2013.
u 10:36

Voditelj satirične emisije U zdrav mozak nazvao je ured slovenskog predsjednika i predstavio se kao tajnik predsjednika Josipovića kad su ga spojili s Pahorom s njime je razgovarao o rukometu da bi ga kasnije prespojio s kantinom

Iz ureda slovenskog predsjednika Boruta Pahora izvijestili su da je Pahor pao u zamku voditelja satirične emisije '' U zdrav mozak'' Davora Jurkovića, piše 24ur. On je nazvao Pahorov kabinet te se predstavio kao tajnik hrvatskog predsjednika Ive Josipovića.

Ubrzo je uspio sve uvjeriti da Pahorom zbilja treba razgovarati predsjednik Josipović te su ga spojili sa slovenskim predsjednikom s kojim je, između ostalog, razgovarao o rukometu.

Pahor je rekao da će Slovenija pobijediti Hrvatsku u finalu te da će to dogovorit s predsjednikom, a voditelj je njemu uzvratio da bi se dvojica predsjednika trebala dogovoriti da bude neodlučeno. Na pitanje na koga će se kladiti Nikola Karabatić nije htio odgovoriti nakon čega ga je voditelj glumeći tajnika ''krivo prespojio'' s kantinom i kotlovnicom.

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?