Premijer liga BiH

Velež protiv Širokog kao Široki protiv Udinesea

Utakmica
06.08.2013.
u 11:34

Širokobriježani su protiv “rođenih” davali pogotke nakon pogrešaka gostujuće momčadi, a promašivali su nakon lijepih i duhovitih akcija

Osmi put u devet posljednjih međusobnih utakmica Široki Brijeg svladao je ovaj put slabi Velež. Nije ta utakmica sličila na nedavni prijateljski ovih klubova u Vrapčićima (1:1), gdje je Rahimićeva momčad u većem dijelu susreta bila bolja i stvorila dosta prigoda za pogotke.

Bezopasni “rođeni”

Ovaj put družina iz Vrapčića gotovo nije zaprijetila, dok je rastrčani i razigrani Široki imao još niz izgrađenih, ali “nefiniranih” situacija za pogodak. Domaći su poveli nakon iznenadnog udarca Wagnera. Lopta je najprije pogodila vratnicu, zatim se odbila iza Oštrakovića. Drugi pogodak zabio je Ćorić nakon što je lijepo poslužen od Kordića. Mnogi su treći pogodak pripisali Kordiću, koji je svladao Oštrakovića, a Zolj u želji da spriječi pogodak “špicom” zakucao loptu u mrežu: -Prva dva pogotka primili smo nakon početničkih pogreški Letića i Zvonića. Slijedi analiza, vjerojatno i kazne mojim igračima. Cilj je bio igrati malo zatvorenije i na protivnapade, ali sve je palo u vodu nakon brzog vodstva domaćih. Čestitam Širokom, ali ne mogu ne spomenuti suđenje koje je bilo – dno dna, rekao je trener Veleža Ibro Rahimić. -Rezultat sve govori. Bili smo nadmoćni 90 minuta, na vrijeme zabili. Mogli smo postići još pogodaka, bili raspoloženi i spremni, rekao je Slaven Musa, trener Širokoga Brijega, koji nije spominjao suđenje.

Sporne situacije

Ali, Danijel Pajić na Pecari se nije iskazao. Rahimić spominje nedosuđeni “elver” za Velež nakon pada Okića u šesnaestercu, domaći su pak dva puta tražili bijelu točku. Letić je srušio Ćorića s leđa odmah pred Pajićem, čija je zviždaljka zakazala, kao i kad je Merzić igrao rukom. Situacija je bila kao jaje jajetu ista kad je Ješe protiv Udinesea igrao rukom, a Turčin Ozkahya pokazao na bijelu točku. Očito Pajić nije s njim bio na istim sudačkim seminarima...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije