Tottenham

Vedran Ćorluka ide u drugu ligu: West Ham ga želi na posudbu

'20.06.2008., Bec - Hrvatska reprezentacija na Europskom prvenstvu 2008 u Austriji i Svicarskoj, Ernst Happel stadion Prater, utakmica Turska - Hrvatska. Vedran Corluka.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
03.01.2012.
u 11:26

Ćorluki je u Tottenhamu mjesto na desnom boku "preoteo" Kyle Walker, u cijeloj je sezoni samo jednom bio u početnom sastavu u prvenstvu.

Vedran Ćorluka uskoro bi mogao promijeniti dres! Barem na pola godine. Naime, za ove sezone slabo korištenog hrvatskog reprezentativca u Tottenhamu zanimanje je pokazala drugoplasirana momčad engleske druge lige West Ham, gdje bi Čarli trebao ići na posudbu na pola sezone.

Ćorluki je u Tottenhamu mjesto na desnom boku "preoteo" Kyle Walker, u cijeloj je sezoni samo jednom bio u početnom sastavu u prvenstvu, a Daily Mail tvrdi kako ga neigranje muči i zato jer se boji da će ga to stajati mjesta u reprezentaciji na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Predsjednik West Hama David Sullivan priznao je kako je već poslao ponude za trojicu igrača Tottenhama, među kojima je navodno i Ćorluka, ali Tottenham baš i nije voljan puštati igrače na posudbu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije