REDIZAJN

Vecernji.ba - jednostavno novi

vecernjiba
VL Foto
21.05.2010.
u 09:03

Redizajnirano web-izdanje Večernjeg lista BiH nastavak je uspješnog rada. Vecernji.ba je mjesto gdje sigurno možete najbrže doći do točnijih vijesti.

Nakon što je portal vecernji.hr doživio redizajn i portal vecernji.ba je od danas “obučen u novo ruho”. Nova, poboljšana verzija našega portala ubuduće će mnogobrojnim čitateljima iz zemlje i inozemstva svakodnevno donositi vijesti iz javnog, političkog života, kao i iz crne kronike, sporta, kulture, scene... u Bosni i Hercegovini.

Kroz internetsko izdanje Večernjeg lista BiH naš novinarski tim i dalje će javnosti prezentirati brojne analize, najzanimljivije intervjue, a vjerujemo da će veliku pozornost naših čitatelja privući videoprilozi, kao i fotogalerija sa svih glavnih događaja u zemlji, regiji i šire.

Također, večernji.ba je mjesto gdje sigurno možete najbrže doći do točnijih vijesti. Unaprjeđenje web-izdanja Večernjeg lista BiH ujedno je odgovor na brojne zahtjeve iz dijaspore od ljudi koji su preko Večernjeg lista željeli doznati što se događa na ovim prostorima. Jačanje angažmana na internetskom izdanju Večernjeg lista BiH ujedno je i potvrda uspješnog rada tiskanog izdanja bh. Večernjeg lista koje već godinama bilježi pozitivne pomake u poslovanju. Ne sumnjamo da ćemo kvalitetnim radom opravdati očekivanja svih vas, ali se također nadamo da će nam naši čitatelji svojim prijedlozima, kritikama i sugestijama pomoći da naše web-izdanje, kao što je to već godinama tiskano izdanje, bude jedan od najrelevantnijih medija u državi.

Naš dosadašnji rad, pozitivni pomaci te želja za daljnjim napredovanjem su jamstvo još većeg uspjeha u budućnosti. Zato vas pozivamo, dragi čitatelji, da osim tiskanog izdanja Večernjeg lista budete dio našeg internetskog izdanja. Sigurni smo da vas nećemo iznevjeriti!

Ključne riječi

Komentara 9

ED
Edip
11:09 21.05.2010.

Samo naprijed Čekali smo na internet. Konačno, hvala

I7
ivan-73
11:35 21.05.2010.

ajde neka napokon

ED
Edip
11:09 21.05.2010.

Svaka čast! Što je više podvala i laži, to mi je Večernjak draži!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?