Marinko Čavara, predsjednik Federacije BiH

Najveća izborna prijevara jest da je Hrvatima ukraden član Predsjedništva

17.09.2021.
u 16:17

Jedino HDZ BiH i stranke okupljene oko Hrvatskog narodnog sabora BiH s optimizmom najavljuju razgovore predstavnika triju naroda i političkih stranaka s dužnosnicima američke i administracije Europske unije o izmjeni Izbornog zakona. Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, s kojim je kolega Zoran Krešić razgovarao za Večernji TV, vjeruje da je dogovor moguć.

Kompletan razgovor pogledajte u nastavku:

Komentara 6

IJ
I ja tebi
17:42 17.09.2021.

Davno sam ja rekao” Doće dilo na vidilo” . Dosta je bilo laži i prevara ajmo kao ljudi sjesti i pogledati jedni druge u oči a ne spletkariti iza leđa. Bravo gospodine Čavara.

SP
Spezzi
20:44 17.09.2021.

Istina je da ovakav zakon ide naruku HDZ-u, jer kad bi Hrvati dobili pravo birati svoga predstavnika onda ne bi morali glasati za HDZ niti njihove kandidate, nego bi se demokratizirala scena unutar hr korpusa i birali bi kvalitetnije !

LO
Lopta
05:25 23.02.2022.

Od ovih cavara ekstremista zaboli glava.Kako moze javno izaci u medije i reci da je hrvatima ukraden clan predsjednistva.Kada predsjednik federacije tako iznosi lazi i unosi nemir medju politicarima,onda nam to govori,kakvi seljaci upravljaju HDZom.Da ima obraza bar bi sutio,zatoo sto je po istom zakonu covic upravlao predsjednistvom 4 god.Nema broja koliko je puta iznio lazne navode bas na tv.Sluziti se podvalama i floskulama da bi dobio koji glas biraca vise, ne vjerujem da mu to moze pomoci u bilo kojoj kampanji.Najlakse je klevetati svoje protivnike,a za uzvrat ne donijeti nesto zdravo i konstruktivno pa da bude svima dobro.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije