DINAMO

Vaha: Sammire, ovako se to radi!

dinamo
Zoran Grizelj
17.01.2011.
u 08:58

Na treningu pokušavam malo ohrabriti igrače šalama, ima tu svega, malo se i naljutim, objašnjava Halilhodžić

“Rano jutro, pola šest, svakog dana putuje moja Milena...”, odzvanjali su jučer ranim jutrom stihovi Novih fosila autobosom koji je momčad plavih vodio na prvi trening, dok su im “oči bile puna sna”. Naime, već u sedam sati ujutro imali su prvi trkački trening. Idealno za buđenje. Cijeli proces treninga pokazao im je sam Vahid Halilhodžić, pri tome se malo zadihao, na što su se pojedini igrači glasno nasmijali. Trenerov je komentar bio: “Samo se vi smijte, imat ću se i ja kad smijati, malo više ja vama nego vi meni.”

Kad već ne može trčati kao igrači, od mnogih bolje barata loptom, pa je tako uzeo loptu i pokazao igračima nekoliko poteza dodavši: “Sammire, ovako se to radi!”.

– Na treningu pokušavam malo ohrabriti igrače šalama, ima tu svega, malo se i naljutim, želim da isprave ono što nije dobro, ali mislim da sam ja mnogo umorniji od njih. Danas sam zadovoljan radom, bilo je i malo žongliranja s loptom – kazao je Halilhodžić, pa je objasnio i zašto neki igrači nisu bili na treningu.

– Ibañez ima temperaturu i ne može trenirati, Cufré i Carlos bili su u teretani. Trebao je doći i vratar Skender, međutim, nalazi nisu toliko dobri, pa je ostao u Zagrebu zbog upale pluća. Igrači su danas dobro radili, imamo izvrsne uvjete, sunce, konačno da i Zagrepčani vide malo sunca – kazao je Vaha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije