strava na fidžiju

UZNEMIRUJUĆE Snimka mučenja zatvorenika šokirala svijet!

mučenje, Fidži
Screenshot YouTube
09.03.2013.
u 16:35

Na snimci se vidi kako grupa muškaraca dvojicu zatvorenika udara palicama i čekićima, a na kraju na jednog od njih puštaju i psa

Internetom kruži šokantan video zlostavljanja dvojice zatvorenika s Fidžija, a tamošnja policija je pokrenula istragu kako bi otkrili što se zapravo dogodilo.

Naime, u snimci koja traje devet minuta vidi se kako nekoliko muškaraca udara dvojicu s palicama i čekićima, a na jednog su pustili i psa koji ga je grizao, piše BBC.

Identitet napadača nije poznat, a svi su bili odjeveni u civile. Policija je priopćila kako će "žurno riješiti ovaj problem".

– Kao svi, i mi smo jako uznemireni zbog ovog videa u kojem se vidi zlostavljanje dvojice muškaraca koji su zatvorenici – stoji u priopćenju policije. U istragu se uključio i Amnesty International.

Jedni tvrde kako su napadači pripadnici vojske Fidžija koji kažnjavaju odbjegle zatvorenike, dok drugi kažu kako je u pitanju prošlogodišnji incident kada su uhvaćena petorica bjegunaca i da su ljudi koji ih zlostavljaju zapravo pripadnici policije.

>> VIDEO Policija Egipćanina skinula, golog vukla po ulicama pa prebila

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?