Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica

Usvojen program kapitalnih investicija općine 2010. - 2014.

Pri rangiranju - bodovanju glavni kriterij bio je mogućnost osiguravanja sredstva tako da su najviše bodova dobili oni projekti koji su imali završenu projektnu dokumentaciju
21. travnja 2010. u 09:40 0 komentara 1 prikaza
odluke
Foto: Mile Pavlović

Pod predsjedanjem Marina Radišića održana je sjednica OV Čitluk, na kojoj je razmatrano i usvojeno više značajnih odluka i zaključaka. Uz ostalo, vijećnici su razmatrali i usvojili izvješće o radu Centra za socijalni rad Čitluk te usvojili prijedlog odluke o izvršenju završnog računa proračuna općine Čitluk za 2009. Usvojen je program kapitalnih investicija od 2010. do 1014.

Obrazlažući vijećnicima značajni program, načelnik Ivo Jerkić tom je prilikom, uz ostalo, rekao: - Temeljno značenje programa je u tome što sve predviđene projekte imamo na jednom mjestu, i to rangirane po nekoliko osnova. Pri rangiranju - bodovanju glavni kriterij bio je mogućnost osiguravanja sredstva tako da su najviše bodova dobili oni projekti koji su imali završenu projektnu dokumentaciju i gdje je već osiguran dio sredstava iz drugih izvora, bilo od viših razina vlasti, bilo od međunarodnih institucija.

Projekte iz programa kapitalnih investicija poredali smo prema planiranim slobodnim financijskim sredstvima sve do 1014. Govoreći o značenju PKI, kazao je: - PKI znači doista mnogo, posebice iz razloga što su u njemu objedinjeni svi planirani projekti. Značajan i što otvara mogućnost apliciranja ponuđenim projektima prema višim razinama vlasti.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.