Nastavlja se istraga

Uskok na razgovor o HEP-u i TLM-u pozvao i Pericu Bukića

Perica Bukić
Boris Šćitar
15.06.2010.
u 15:18

Pozive su dobili i Nedjeljka Klarić, Damir Begović, Vlado Nimac, Petar Tolić, Nikola Rak i Branimir Lepur.

ŠIBENIK - Uskokove pozive za svjedočenje radi nastavka istrage o tzv. slučaju TLM-HEP dobila su i petorica članova Nadzornog odbora šibenske Tvornice lakih metala. Poznati bivši vaterpolist i saborski zastupnik HDZ-a Perica Bukić, bivša šibenska gradonačelnica i HDZ-ova zastupnica Nedjeljka Klarić kao i Damir Begović, Vlado Nimac i Petar Tolić.

Kako doznajemo, osim s njih petero istražitelji će razgovarati i s Nikolom Rakom i Branimirom Lepurom koji su bili članovi uprave šibenskog proizvođača aluminija od 2004. do 2008. godine, zajedno s već privedenim predsjednikom uprave Ivom Koštanom.

Kako se obrazlaže, pozive Državnog odvjetništva dobili su kao svjedoci, ne bi li njihova saznanja o onome što se događalo oko kupoprodaje električne energije između HEP-a i TLM-a pomogla u rasvjetljavanju okolnosti.

Županijski Radio Šibenik zatražio je od Nedjeljke Klarić komentar, a ona je poručila da zasad ne može ništa komentirati te dodala "neka pravosuđe obavi svoj posao".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije