Donacija

Uručena prikupljena sredstva za Kliničku bolnicu Mostar

HDZ
09.11.2012.
u 10:22

Donacije su se prikupljale za Odjel ginekologije i porodništva, a najavljena je i još jedna inicijativa Zajednice žena HDZ-a BiH

Na donatorskoj večeri ZŽ HDZ BIH „Kraljica Katarina Kosača“ Mostar prikupljena su značajna sredstva za Odjel ginekologije i porodništva Kliničke bolnice Mostar. Ovo je četvrta donatorska večera koju, možemo reći, već tradicionalno obilježavamo na dan formiranja Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Mostar, svaki put s ciljem pomoći onima kojima je to najpotrebnije”, izjavila je predsjednica GO Zajednice žena HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Mostar, gđa Irena Martinović. “Ove godine smo od doc. dr. Vajdane Tomić, dr. med, dobili molbu za pomoć mostarskom odjelu i prepoznali je kao ideju vrijednu pozornosti. Naš program djelovanja je skrb o ženi, majci, njezinim pravima, zdravlju i iz tih razloga smo se odlučili odgovoriti ovom pozivu”, istaknula je predsjednica Gradskog odbora ZŽ Irena Martinović.

Zajednica žena HDZ-a BiH uočila je problem te su odlučile u sklopu svojih standardnih, gotovo svakodnevnih aktivnosti intervenirati i najavile su inicijativu za izgradnju dječjeg odjela Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Do ove odluke je došlo jer je ovaj odjel već u veoma lošem stanju. Potaknute željom da pomognu i velikim suosjećanjem za svaku majku i dijete pokrenule su inicijativu. To je korak naprijed, za bolju i svjetliju budućnost sve djece. Zajednica žena je, također, posebno zahvalila i svim dragim ženama koje već svojim doprinosom podržavaju njihov rad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?