Široki

Uprava i stručni stožer Širokog blizu rješenja na braničkoj poziciji

Široki
04.10.2012.
u 09:54

Proteklih dana u Širokom se najviše govorilo tko će zauzeti poziciju koju je zauzimao Vedran Morović

Nakon što se uprava bosanskohercegovačkog košarkaškog prvaka sporazumno razišla sa Vedranom Morovićem, proteklih dana u Širokom se najviše govorilo koji će igrač zauzeti poziciju koju je samo jedno kolo u ovoj sezoni zauzimao košarkaš rođen u Zadru. Sinošnju utakmicu u Skopju poziciju prvog razigravača imao je kapetan Josip Naletilić uz pomoć Josipa Bilinovca i mladog Mije Babića. Iz uprave višestrukih prvaka kazali su kako su vrlo blizu dogovora oko novog braniča. Neke sitnice ugovora još dotjerujemo pa ne bi bilo dobro spominjati ime. Kad sve bude gotovo,a moguće je i tijekom dana, o svemu ćete dobiti informaciju, kazao je predsjednik Širokog Ante Suton. Uglavnom uspjeli smo saznati kako nije riječ o nekom američkom košarkašu, već o igraču koji je prošao cjelokupne pripreme i koji bi se mogao dobro uklopiti u roster Širokobriježana. Sigurno je da će Širokobriježani sljedeće kolo, koje igraju na Pecari 7. listopada protiv mađarskog Szolnoki Olaja, igrati s novim braničem.

Proteklu sezonu u regionalnoj ABA ligi momčad Širokog odigrala je cijelu sezonu bez igračkih promjena i kao rijetko koja momčad s istim sastavom započeli i završili ligu.

U odnosu na prošlu sezonu momčad iz Širokog Brijega ostala je bez četvorice igrača. Prvi branič Jakov Vladović pristupio slovenskom prvaku Krki. Mladi Dino Butorac koji je u Širokom bio na posudbi iz Cedevite, bit će pojačanje Šibenika. Američki centar koji je prošle sezone oduševljavao košarkašku publiku atraktivnim zakucavanjem pristupio je francuskom prvoligašu Roanneu za kojega će službeno debitirati prekosutra na početku košarkaške sezone. Fran Pilepić koji je protekle dvije sezone nosio majicu Širokog pristupio je španjolskom Gescrap Bilbao Basketsu. Njegov debi na početku sezone nije bio uspješan. U prvom kolu španjolske lige poraženi su na gostovanju kod G. Canaria. Pilepić je igrao dvanaest minuta i upisao četiri poena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije