U 61. godini života

Umro fra Mladen Hrkać

fra mladen
VL FOTO
09.08.2010.
u 10:48

U Zagrebu je, nakon teške bolesti, opremljen svetim sakramentima, preminuo fra Mladen Hrkać, aktualni gvardijan u samostanu u Dubravi, u 61. godini života, 42. godini redovništva i 35. godini svećeništva

U nedjelju, 8. kolovoza 2010., u poslijepodnevnim satima, u Zagrebu je, nakon teške bolesti, opremljen svetim sakramentima, preminuo fra Mladen Hrkać (r. 1950.), aktualni gvardijan u samostanu u Dubravi, u 61. godini života, 42. godini redovništva i 35. godini svećeništva. Fra Mladen je obnašao službe župnog vikara, župnika i gvardijana.

Pokojnikovo tijelo bit će izloženo u samostanskoj crkvi Bezgrešnog začeća u Dubravi u utorak 10. kolovoza 2010. u 13 sati, prenosi KTA.

Istoga dana slavit će se sveta misa zadušnica u 16 sati, a nakon mise slijedi ispraćaj i put prema Širokom Brijegu. U Samostanskoj crkvi na Širokom Brijegu pokojnikovo tijelo bit će izloženo u srijedu, 11. kolovoza u 9 sati. Sprovodni obredi započet će sv. misom zadušnicom istoga dana u 15 sati. Pokop će biti na groblju Mekovac na Širokom Brijegu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?