Bojkot

Ujedinjeni BBB poručili: Mamiću odlazi! Dosta je!

bbb
Foto: BBB
1/3
11.08.2010.
u 08:46

Pozivamo sve navijače i simpatizere Dinama, Bad Blue Boyse i sve građane Zagreba i Hrvatske na potpuni bojkot svih domaćih i gostujućih utakmica.

Otkaz Dinamovu treneru Velimiru Zajecu, kao i stalni ispadi "maksimirskog šerifa" rezultirali su konačnim ujedinjenjem svih Dinamovih navijačkih skupina koje su nakon jučerašnjeg sastanka donijeli odluke u kojima se traži trenutačna i neopoziva ostavka Zdravka Mamića i cjelokupne uprave Dinama. Također se poziva nadležne institucije da obave inspekciju poslovanja kluba, te se traži njegov preustroj.

Priopćenje koje potpisuju Udruga navijača Dinama, Klub navijača Bad Blue Boys, Udruga navijača Dinama - Trnsko, Udruga navijača BBB Slavonije i Baranje i Udruga navijača Dinama Metković prenosimo u cijelosti.

Navijači poručili: Ili mi ili on!

1. Zahtijevamo neopozivu i neodgodivu ostavku Zdravka Mamića kao neprikosnovenog vladara kluba s kojim se više ne možemo poistovjetiti i koji ne priznajemo kao naš NK Dinamo. Još jednom ponavljamo sve zahtjeve i argumente koje je ova Udruga iznijela pred dotičnog u rujnu 2008. godine. Također, tražimo ostavku kompletnoga Izvršnog odbora i uprave kluba, kao i razrješenje dužnosti i odlazak svih mogućih Mamićevih trabanata koje je on za svoje vladavine instalirao u klub.

2. Tražimo hitnu javnu raspravu o Statutu i ustroju Udruge građana NK Dinamo Zagreb na kojoj ćemo iznijeti vlastite prijedloge za preustroj kluba i povratak identiteta prihvatljivog svim njegovim navijačima. Isto tako, tražimo i hitno očitovanje nadležnih ministarstava, državnih i gradskih institucija o poslovanju i legalnosti sadašnje Udruge građana NK Dinamo Zagreb.

3. Pozivamo sve navijače i simpatizere Dinama, Bad Blue Boyse i sve građane Zagreba i Hrvatske na potpuni bojkot svih domaćih i gostujućih utakmica kluba koji je nekad bio svehrvatska Svetinja, a danas je privatna svojina obitelji Mamić, koja služi isključivo i samo njima te njihovim financijskim i drugim interesima. Pokažimo tako svoju ustrajnost i stanimo ujedinjeni protiv primitivne tiranije Zdravka Mamića i njegovih poslušnika.

O svim daljnjim akcijama javnost će biti obaviještena putem medija. Ovo je samo prvi korak u našoj nikad odlučnijoj borbi za povratak našega voljenog Dinama svojim navijačima.

Ili mi ili on! Dinamo Svetinja!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

CJ
can@jisraM
14:50 12.08.2010.

Prijeko je potrebno organiziranje GBB ( Good Blue Boys).....Koji bi docekivali navijace iz drugih hrvatskih gradova dobrodoslicom,koji bi bili za sportsko navijanje a ne za nasilnistvo, koji bi se zalagali za sigurnost na stadionima tako da bi bez straha svaki posten covjek mogao doci na tekme, ukljucujuci bakice i djedove sa svojom unucadi. BAS KAKO JE KOD NAS U USA. Volio bih vidjeti te velike huligane da dodju ovdje kod nas na tekmu i prave takva sranja .Nikad im vise tako nesto ne bi palo na pamet. Potrebno je uvesti teske novcane i zatvorske kazne za takve prekrsitelje.......Da,Mamici ,zajedno sa svojom STRANOM LEGIJOM trebaju otici i neka igraju NASI decki. Prosjek od 30,000 gledatelja,sa dobrom promocijom, bi trbala biti norma za Dinamo........A kad sam vec kod imena ,taj komunisticki naziv treba ukinuti i zamjeniti ga nasim HRVATSKIM. Ne nisam ja za povratak Croatie ili Gradjanskog,nego neka se raspise nagradni natjecaj za novo ime koje ce biti HRVATSKO i prihvatljivo vecini.Netko je spomenuo Maxi po Maksimiru ( Nije lose ali nije ni dobro) Evo par mojih prijedloga iz slavenske mitologije Dabog,Stribog,Lada ( zasto bi bas ime MORALO biti muskog roda) ili iz ilirske Boria... siguran sam da bi na natjecaju nas narod nasao ime prihvatljivo svima koje bi lijepo prezentiralo NAS glavni grad i Hrvatsku...

FM
Farma Mouse
13:46 13.08.2010.

ee ti usa ,nevjerujem kaj pricas, velis bas kako je kod nas u usa ma nabijem te jasnoo..ili da na maksicu napravimo gvantanamo bas kak ste u usa napravili dole ,ili ,mjenjaj ime svoje ,ili djetetovo zoves se barac ili steve tj stevo sto posto a ti bi mjenjo ime dinamo ma kak te nije sramota!! a bbb trebaju tuc takve olfa velike dinamovce iz pripizdine koji bi mjenjali imena a djeca im se zovu cedo ,stevo i ranko,, kod nas u usa ma mamu ti

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije