GRANIČNA POLICIJA

Uhićene tri osobe za kojima je raspisana potjernica

policija
AFP/Pixsell
27.12.2010.
u 13:37

Uhićene osobe su osumnjičene za silovanje, krijumačarenje ljudi i roba

Policijski službenici Jedinice Granične policije u posljednja četiri dana uhitili su tri osobe zbog raspisanih potraga. Jedna osoba uhićena je zbog krivičnog djela silovanja, druga zbog krivičnog djela krijumčarenja osoba i treća zbog krivičnog djela krijumčarenja.

Pripadnici Granične policije Višegrad su 26. prosinca u 19.25 sati na ulazu u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Uvac uhitilii K.A. (1976.), državljanina Sjedinjenih Američkih Država (SAD), jer je prilikom kontrole utvrđeno da je za njim Općinski sud Konjic raspisao potragu zbog krivičnog djela silovanja.

K.A. je u ponedjeljak predan službenicima Sudske policije Bosanskopodrinjske županije.

U ponedjeljak, 27. prosinca, službenici Jedinice Granične policije Orašje su u 04.00 sata na ulazu Graničnog prijelaza Orašje uhitili državljanina BiH, M.S. (1977.) jer je graničnom kontrolom utvrđeno da je za njim Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo potragu zbog krivičnog djela krijumčarenja ljudi.

U tijeku dana M.S. će biti predat Tužiteljstvu BiH.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo krijumčarenja, policijski službenici Jedinice Granične policije Velika Kladuša su 24. prosinca u 18.00 sati pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Velika Kladuša uhitili državljanina BiH, T.S. (1977.).

Potragu za ovom osobom raspisao je Sud BiH, a T.S. je predat službenicima Sudske policije Suda BiH.



Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?