Čitluk

Učenici, ekolozi, OŠ I. Gundulića dobili za nagradu računalo

Okrugli stol
08.02.2013.
u 10:58

Skup u Čitluku održan je u organizaciji Gospodarske komore Grada Mostara i Interseroh Services d.o.o. Sarajevo

U organizaciji Gospodarske komore Grada Mostara i kompanije INTERSEROH Services d.o.o. Sarajevo, u sklopu kojeg djeluje i ALBA Group za BiH, u Čitluku je održan okrugli stol o temi: “Sustav za upravljanje ambalažnim otpadom - legislative na snazi”, na kojem je sudjelovalo stotinjak predstavnika institucija i kompanija iz FBiH, kao i nevladinih organizacija koje djeluju na polju zaštite okoliša. U ime organizatora dobrodošlicu nazočnima poželio Miljenko Buhać, tajnik GK Mostara, koji je izrazio zadovoljstvo GK za podržati organizaciju tog skupa. Potom su iskustva iskustva svojih zemalja vezana uz tu problematiku nazočnim predstavljali eminentni stručnjaci iz Slovenije, Srbije, Austrije i BiH. Mirela Holy, bivša ministrica zaštite okoliša Republike Hrvatske, otkazala je svoj dolazak zbog neodgodivih obveza u Saboru. Nazočnima se obratio Radovan Tavzes, savjetnik vlada Jugoistočne Europe za pitanja okoliša i bivši ministar za okoliš, prostor i energiju Slovenije, koji je održao predavanje o “Proširenoj odgovornosti proizvođača u sustavima za upravljanje otpadom”.

Džafer Dautbegović, direktor INTERSEROH Services d.o.o., učenicima, članovima ekološke sekciji OŠ Ivana Gundulića u Mostaru uručio je ček za nabavu računala, kao znak zahvalnosti zbog uspješnog sakupljanja starog papira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?