Branio se šutnjom

Ubojstvo Meksikanke na Marjanu: Danas presuda Ediju Mišiću

Edi Mišić (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
25.07.2013.
u 08:27

Županijsko državno odvjetništvo smatra da je Edi Mišić ubio Selenu Macedo na osobito okrutan i krajnje podmukao način te traži 40 godina zatvora. Mišićev branitelj Frane Gorjanc zatražio je oslobađajuću presudu.

Županijski sud u Splitu danas će u 13 sati izreći presudu Ediju Mišiću za ubojstvo Meksikanke Selene Macedo Graciano na Marjanu.

Županijsko državno odvjetništvo smatra da je Edi Mišić ubio Selenu Macedo na osobito okrutan i krajnje podmukao način te traži najveću zatvorsku kaznu u trajanju od 40 godina. Mišićev branitelj Frane Gorjanc zatražio je oslobađajuću presudu.

Tužiteljica Julijana Stipišić ustvrdila je jučer u završnim riječima kako je riječ o monstruoznom zločinu, kakav se ne pamti. Podsjetila je na pronađene dokaze, Mišićeve biološke tragove na Seleninom tijelu i traci kojom je bila vezana te krvavi nož. Ustvrdila je da vještačenja nesporno dokazuju da je Mišić počinitelj ubojstva te da je riječ o apsolutno ubrojivoj osobi. Motiv je ostao nepoznat, ali tužiteljica drži kako je seksualne prirode. Naglasila je kako ni u jednom trenutku nije pokazao žaljenje i da se ponaša kao da se ne sudi njemu.

Edi Mišić, kojeg se tereti za teško ubojstvo meksičke turistkinje Selene Macedo Graciano (31) u kolovozu prošle godine u Park šumi Marjan, tijekom suđenja se branio šutnjom.

>> Obrana: Oslobodite Edija Mišića! Optužba: Osudite ga na 40 godina!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije