Ubojstvo

Ubio jednog i ranio drugog muškarca u kafiću pa pobjegao

ubojstvo (1)
Mladen Mandić
20.05.2011.
u 07:25

Ubojstvo i ranjavanje počinjeno je vatrenim oružjem, a počinitelj je u bijegu.

VELIKO TRGOVIŠĆE - Sinoć oko 22.40 sati u Caffe baru Capar u središtu Velikog Trgovišća, u Ulici Stjepana Radića 56, 24-godišnji Teo Kastelan iz Velikog Trgovišća je vatrenim oružjem ubio Ivana Tišljara (58) iz Jezera Klanječkog te ranio 35-godišnjeg Mladena Matulu. iz Zagreba.

Kako su nam rekli u zagorskoj policiji, trojica su se muškaraca posvađali za šankom, u jednom trenu počeli se naguravati, nakon čega je 24-godišnjak izvadio pištolj i počeo pucati.

U Tišljara je ispalio dva hica u predio gornjeg dijela tijela, vrata i prsnog koša i on je od zadobivenih rana preminuo na licu mjesta,. U Matulu je ispalio jedan hitac od kojeg je ovaj zadobio prostrijelnu ranu na trbuhu. Pomoć mu je pružena u zabočkoj Općoj bolnici na Bračku.

Kako doznajemo nisu mu ozlijeđeni vitalni organi te je njegova ozljeda okarakterizirana kao lakša. Ubojica je još uvijek u bijegu, a policija intenzivno traga za njim.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije