Tragedija

Ubijen otac nogometaša Save Miloševića

savo
VL FOTO
11.06.2011.
u 10:50

U dvorištu obiteljske kuće došlo do svađe između S.M. (83) i njegovog sina S.M. (58), nakon čega je otac otišao u kuću, uzeo pušku kratež M-48 i pucao u sina, koga je pogodio u predjelu grudi.

Osamdesettrogodišnji Savo Milošević sinoć je u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Glavičice u općini Bijeljina ubio svog sina Stevu Miloševića (58), oca proslavljenog srpskog nogometaša Save Miloševića.

Do ubojstva je došlo nakon svađe u dvorištu obiteljske kuće Milošević.

Glasnogovornik Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina Dragomir Perić izjavio je kako je sinoć oko 21.00 sati u mjestu Glavičice, općina Bijeljina, u dvorištu obiteljske kuće došlo do svađe između S.M. (83) i njegovog sina S.M. (58), nakon čega je otac otišao u kuću, uzeo pušku kratež M-48 i pucao u sina, koga je pogodio u predjelu grudi.

On je dodao da je S. M. preminuo tijekom transporta u bolnicu, koji su organizirali susjedi, dok je policija uhitila napadača, koji će nakon provedene kriminalističke obrade tijekom dana biti predat Okružnom tužiteljstvu Bijeljina na dalje postupanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?