Tragedija

U stravičnoj nesreći poginuo maloljetnik a tri osobe ozlijeđene

Prometna nesreća
26.10.2012.
u 12:19

Vozilom je upravljao stariji maloljetnik a kao suputnici u vozilu nalazili su se njegova braća i još jedan maloljetnik

Jučer oko 18 h u mjestu Vinjani, općina Posušje, dogodila je se teška prometna nezgoda u kojoj je jedna maloljetna osoba smrtno stradala, dok su tri maloljetne osobe zadobile teške tjelesne ozljede. U nezgodi je sudjelovalo neregistrirano motorno vozilo marke VW Passat, tip karavan, na kome su se nalazile col njemačke registarske oznake.

Vozilom je upravljao stariji maloljetnik (rođen 1995. godine) iz Vinjana, općina Posušje, a kao suputnici u vozilu nalazili su se njegova braća (jedan rođen 1997. godine, drugi rođen 2000. godine) i još jedan maloljetnik iz Vinjana (rođen 1997. godine).

Od tjelesnih ozljeda zadobivenih u ovoj nezgodi na licu mjesta je podlegao vozačev brat (rođen 1997. godine), a vozač i preostali suputnici zadobili su teške tjelesne ozljede, te su vozilima Hitne pomoći Doma zdravlja Posušje prevezeni u SKB Mostar. Smrt jednog od suputnika konstatirao je dežurni liječnik Doma zdravlja Posušje, a očevid su izvršili dežurna županijska tužiteljica i policijski službenici PU Posušje.

Izvršenim očevidom utvrđeno je da se spomenuto motorno vozilo kretalo regionalnom cestom R420 u smjeru Posušja; dolaskom u mjesto Vinjane vozač je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je isto sletjelo s kolnika i više se puta prevrnulo. Po nalogu dežurne županijske tužiteljice danas će se izvršiti obdukcija tijela stradale osobe, a navedeno vozilo prevezeno je u krug PU Posušje, stoji u priopćenju MUP-a ŽZH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?