BANJA LUKA

U samo pola sata starac mrtav pao s balkona, a samoubojica pod vlak

Nesreća
D. Moconja
10.04.2013.
u 10:25

Identitet nastradalog za očevida nije bio utvrđen, tek se spominje muškarac od 35 godina

U razmaku od svega pola sata, banjolučkoj policiji su jučer poslijepodne prijavljena dva slučaja u kojima su pronađeni mrtvi muškarci, a uzrok njihove smrti još nije bio utvrđen. Prema informacijama iz Centra javne sigurnosti, oko 13.15 sati u Ulici Ranka Šipke u naselju Paprikovac, pronađeno je beživotno tijelo starca S. Z. (80) iz Bugojna.

Prirodna smrt

- Iako su na tijelu bile određene ozljede, konstatirano je da se najvjerojatnije radi o prirodnoj smrti, odnosno da je nesretni čovjek imao srčani ili moždani udar, poslije čega je pao na zemlju. Ipak, točan uzrok smrti bit će poznat po okončanju istrage - rekli su iz policije. Oni dodaju da je preminuli starac pronađen mrtav nedaleko od ulaza u zgradu u kojoj živi. Vjerojatno mu je pozlilo pa je pao s balkona.

Jeziv prizor


Samo malo kasnije policiji je prijavljeno da je u naselju Lazarevo poginuo mlađi muškarac na kojeg je naletio međunarodni putnički brzi vlak koji je prometovao na relaciji Zagreb – Sarajevo.

Riječ je o Petru Runiću (35). Mrtvozornik je samo mogao potvrditi da je riječ o suicidu. Željeznički promet na mjestu nesreće je bio blokiran. Na mjestu nasreće jučer je bio jeziv prizor jer su dijelovi tijela bili odvojeni od trupa. Mještani su nakon tragedije ispričali da su nastradalog jučer vidjeli kako nekoliko puta šeta prugom i vjeruju da je imao namjeru ubiti se. Oni smatraju da nesretni čovjek nije živio u njihovom naselju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?