Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica

U RS-u će biti referendum o NATO-u

Dodik je tijekom razgovora govorio i o ekonomskoj situaciji u zemlji, međunarodnoj zajednici ali i o svom rođendanu kojeg je jučer proslavio u krugu svoje obitelji
13. ožujka 2012. u 10:37 1 komentara 2 prikaza
dodik
Foto: VL FOTO

Gost novog Dnevnika TV1 sinoć je bio predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik. Jedno od pitanja u razgovoru bilo je pitanje državne imovine. Naime, na nedavnom sastanku šest lidera u Banjoj Luci napravljeni su određeni pomaci u njegovom rješavanju, što će ubrzati put BiH ka NATO savezu.

No, prije članstva u NATO-u predsjednik RS-a najavljuje referendum u Republici Srpskoj o pristupanju BiH NATO-u, kako je naglasio i tijekom gostovanja.

Dodik je tijekom razgovora govorio i o ekonomskoj situaciji u zemlji, međunarodnoj zajednici ali i o svom rođendanu kojeg je jučer proslavio u krugu svoje obitelji.

  • Jurica1050:

    Koga ovaj svercer zanima ? Clanak je kao narucen od Covica jer on prizeljkuje istu poziciju kao i njegov brat po kriminalu. Tako rjesenje je Hercegovinu pripojiti genocidnom te skimnite lijepo gace i volite u svakom pogledu sa vasim idolima Srbima .