Posušje

U Posušju lani kršteno čak 153 djece, vjenčano 90 parova

kriza
arhiva vl
20.04.2010.
u 10:04

Ukupno je vjenčano 90 parova ili šest više nego prethodne godine. Posušake posebice raduje velik postotak prirasta jer je rođeno 153 djece, a umrlo 90 župljana

POSUŠJE - U Župini ured Bezgrešnog začeća B.M,D. u Posušju Godišnje obavijesti objavljuje već drugu godinu tek nakon što se za proteklu godinu prikupe svi važni podaci, tj za Uskrs. Jučer su župljani, kojih je čak 9.567 - na selu 3573 a u gradu 6014, imali u rukama 17-ti broj, odnosno drugi po novom vremenu izdavanja.

U Župi je sve više novorođenie djece što posebice raduje cijelo Posušje, najmlađu općinu u BiH Sveukupno je kršteno 153-je djece što je za devetero više nego godinu dana ranije.Više je i vjenčanih nego prije godinu dana a zanaimljivo je da mladi iz Posušja, koji žive diljem svijeta, vjenčanje obavljaju u svojoj župi..

Ukupno je vjenčano 90 parova ili šes više nego prethodne godine. Posušane posebice raduje veliki postotak prirasta jer je rođeno 153-oje djecea a umrlo 90 župljana.

 

Uz brojne zanimljivosti i događaje u Obavijestima se ističe 275. godišnjiaca jedne od najvećih župa u Hercegovini, postavaljanje šest novih crkvenih zvoana, Requiem W.A. Mozarta, izuzetan rad franaša i mnogo drugih događaanja. (pec)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?