Djevojke bile vezane

U kući otmičara iz Clevelanda policija pronašla lance i užad

cleveland,otmica (1)
Reuters/PIXSELL
08.05.2013.
u 15:49

Clevelandska policija pretragom kuće Ariela Castra u kojoj su tri djevojke bile zatočene deset godina, pronašla je užad i lance.

Clevelandska policija pretragom kuće Ariela Castra, vozača autobusa, u kojoj su tri djevojke bile zatočene deset godina, pronašla je užad i lance kojim su otmičari vezivali djevojke, piše CNN.

- Imamo potvrdu da su bile vezane i da su u kući bili lanci i užad - kazao je šef policije Michael McGrath.

Optužnica protiv vlasnika kuće Ariela Castra u kojoj su djevojke pronađene, i njegova dva brata Pedra Castra i Onila Castra očekuje se danas.

Trojica braća uhićena su u ponedjeljak navečer nakon što je jedna od zatočenica, 27- godišnja Amanda Berry uspjela pobjeći uz pomoć susjeda iz čije je kuće nazvala 911.

Policija vjeruje da su Amanda Berry (26), Gina DeJesus (23) i Michelle Knight (32), koje su otete 2002., 2003., odnosno 2004. godine, dok su još bile tinejdžerice, cijelo vrijeme bile u Arielovoj kući. S njima u kući bila je i šestogodišnja djevojčica za koju se nagađa da je kćer jedne od otetih djevojaka.

>>Jedna od zatočenih djevojaka rodila je kćer začetu s otmičarom?

>>Tri žene otete prije desetak godina pronašli žive u otmičarovoj kući

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?