NAKON 11 GODINA

Tužiteljstvo BiH preuzima istragu o ubojstvu Joze Leutara?

leutar
VL FOTO
14.06.2010.
u 13:10

Kako je priopćeno iz Tužiteljstva BiH, preuzimanje predmeta razmatra se na zahtjev Županijskog tužiteljstva Sarajevo i Uprave policije FBiH

Posebni odjel za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH razmatra mogućnost preuzimanja istrage o atentatu i ubojstvu doministra MUP-a FBiH Joze Leutara, koje je počinjeno 1999. godine.

Kako je priopćeno iz Tužiteljstva BiH, preuzimanje predmeta razmatra se na zahtjev Županijskog tužiteljstva Sarajevo i Uprave policije FBiH.

Tim povodom je danas u Tužiteljstva BiH održan sastanak glavnog tužitelja Milorada Barašina i rukovoditelja Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH Bože Mihajlovića i njihovih suradnika, s glavnom tužiteteljem Županijskog tužiteljstva u Sarajevu Nives Kanevčev i direktorom Uprave policije FBiH Zlatkom Miletićem.

Od Tužiteljstva BiH zatraženo je da preuzme predmet radi pronalaska i otkrivanja počinitelja ovog teškog krivičnog djela, koje je nerasvijetljeno 11 godina.

Tužiteljstvo BiH će, kada donese odluku o zahtjevu za preuzimanje predmeta, o tome naknadno obavijestiti javnost, priopćeno je.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bucalo
bucalo
00:05 15.04.2011.

pa eto ga juce bio sa ivom u bijacu i rijeci cuj ka to se nezna .......

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?