Stradavanje

Troje poginulih u teškoj prometnoj nesreći kod Šibenika

prometna (1)
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
03.06.2012.
u 08:00

Prometna nesreća dogodila se nedaleko čvorišta autoceste za Šibenik, a prema prvim informacijama, poginuli su stradali u automobilu opel tigra zadarskih registarskih oznaka

U stravičnoj prometnoj nesreći jutros oko 3 sata na državnoj cesti D 33 kod Tromilje smrtno su stradale tri osobe.

Prometna nesreća dogodila se nedaleko čvorišta autoceste za Šibenik, a prema prvim informacijama, poginuli su stradali u automobilu opel tigra zadarskih registarskih oznaka, no identitet poginuih nije još utvrđen.

Državni odvjetnik Zvonko Ivić nakom obavljenog očevida potvrdio je kako se radi o automobilu zadarskih registarskih oznaka.

- Nismo utvrdili identitet tri poginule osobe, a ja sam naložio obdukciju, rekao je Ivić.

Iz policije i odvjetništva je potvrđeno da nakon ove stravične prometne nesreće nisu pronašli nikakve dokumente po kojima bi mogli identificirati poginule. Za pretpostaviti je da su dokumenti izgorjeli.

Naime na mjestu prometne nesreće ostali su tragovi zapaljene vegetacije uz državnu cestu kod Tromilje, a gdje se očito zapalio automobil opel tigra.

Mjesto gdje je automobil izgorio je oko 50 metara udaljeno od tragova kočenja odnosno od mjesta odakle je vozilo sletio s ceste.

Žitelji Tromilja ističu uglavnom kako nisu čuli za prometnu nesreću. Na lokalnoj benzinskoj crpki su potvrdili da je nešto iza tri sata ujutro došlo više policijskih kola na mjesto stravične nesreće, te da su uspjeli doznati da su stradali dolazili iz smjera Šibenika te da su vozili prema Drnišu.

- Čuo sam da je jedna osoba poginula odmah nakon što je ispala iz automobila kada su sletili s ceste, a da je ostalo dvoje putnika izgorjelo u automobilu. Stravičan događaj, komentirao je jedan od očevidaca ovog stradavanja, žitelj sela u blizini, uz samo čvorište autoceste.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije