Nesreća

Tri studentice išle u školu i teško stradale pri slijetanju vozila s ceste

Nesreća
15.05.2012.
u 10:17

Teško su ozlijeđene Andrijana Antić (21), Branka Babić (20) i Zorana Knežević (20)

Studentice Andrijana Antić (21), Branka Babić (20) i Zorana Knežević (20) iz Modriče teško su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer ujutro, oko 10 sati, u prnjavorskom naselju Hrvaćani.Nesretne djevojke su sletjele s ceste u mercedesu 124, a točne okolnosti se još utvrđuju.

Klizava cesta

- Vozilo je poslano na vještačenje, a traže se i mogući svjedoci ovog događaja. S obzirom da su sve tri djevojke žurno prebačene u UKC Banja Luka s njima još nije moguće razgovarati, kažu iz policije. Mještani Hrvaćana vjeruju da je do nesreće najvjerojatnije došlo zbog klizave ceste i neiskustva vozačice Andrijane. Naime, ona je pri izlasku iz zavoja izgubila kontrolu nad upravljačem i doslovno preletjela na drugu stranu ceste te udarila u kanal, nakon čega su stražnjim dijelom vozila udarili u betonski potporni zid

- Naglo je pritisnula kočnicu, kako bi smanjila brzinu, a kako je cesta bila mokra i klizava vozilo se zanijelo. Iako teško ozlijeđena, jedna od njih je telefonom pozvala svog brata, koji živi u Modriči, kažu mještani. Najteže je prošla Branka Babić, koja je zadobila ozljede glave i nalazi se u ‘šok’ sobi, potvrdio je bolnički načelnik dr. Darko Golič.

Išle na predavanje

- Zorana Knežević ima kontuziju glave i vrata, ali je njeno stanje za sada stabilno, dok je Andrijana Antić još na obradi, pojašnjavaju iz bolnice.

Kako navode poznanici, studentice su u kritičnom trenutku putovale iz Modriče prema Banjoj Luci. Krenule su ujutro oko 7 sati kako bi na vrijeme stigli na predavanje. Inače, Andrijana je studentica Fakulteta za sigurnost i zaštitu, Branka Prirodno-matematičkog fakulteta - Odjel biologija, dok je Zorana na prvoj godini PMF-a- Odjel fizike.

Ključne riječi

Komentara 1

TI
tintilinic100
23:25 15.05.2012.

Pa koji auto bi imale negoli Mecu :)) prave studentice znaju :))

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?