Orašje

Treća promocija diplomiranih nastavnika

promocija
02.04.2012.
u 11:25

Prof. dr. Zoran Primorac: Na tri promocije u Orašju diplomiralo je 200 nastavnika

U amfiteatru Centra studiranja u Orašju održana je svečana promocija, dodjela diploma studentima doškolovanja Studija razredne nastave i predškolskog odgoja koji su završili studij na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti. Na promociji je dodijeljeno 48 diploma.

- Orašje i ŽP postali su respektabilan Sveučilišni centar kao sastavnica Sveučilišta Mostar s kojom smo uspostavili najbolju suradnju, a novi prostori u kojima se odvija današnja svečanost samo to potvrđuje. U procesu doškolovanja na svim fakultetima sudjeluje skoro 2000 nastavnika, a do sada je diplomiralo oko 1000 nastavnika, dok su na tri promocije u Orašju diplome primilo oko 200 nastavnika - izjavio je dekan prof. dr. Zoran Primorac zaključujući: Mi nismo samo fakultet i Sveučilište iz Mostara nego iz Širokog Brijega, Livna, Kiseljaka, Viteza, Orašja i svih drugih mjesta diljem BiH. Na svečanosti promocije uz slavljenike bili su dekani PMF Split, prof. Marko Rosić, prodekani i profesori te predstavnici ŽP, predsjednik Vlade mr. sc. Marijan Oršolić i ministar prof. Ivo Jelušić. - Profesori i diplomanti dolaze iz svih krajeva BiH i RH što uz ostalo ukazuje na kvalitetu i ozbiljnost ove visokoobrazovne ustanove, naglasio je Oršolić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?