Široki Brijeg

Traži se po jedan igrač u obrani, vezi i napadu

Tomić
Frano Matić
14.06.2012.
u 10:52

Uz povratnike iz goška Tomića i Zlomislića, na pripreme će par nogometaša iz juniorske momčadi

Dok se iščekuje 18. lipnja, dan kada je na Pecari proziv uoči početka pripreme za novu sezonu, u klubu vlada radno ozračje. Napokon je počelo saniranje štete na SC “Musa - Karačić” na Blatu, gdje su snijeg i bura zimus napravili pravi krš, polomivši ograde, kućice za pričuve i crijep na klupskim objektima.

 

Bod do naslova

 

Na Blatu su i svakodnevni treninzi kadetske i juniorske momčadi, čije prvenstvo još uvijek traje. Kadete trenera Nike Kovačića i juniore trenera Denisa Ćorića čeka igranje posljednjeg premijerligaškog kola protiv Olimpica u Sarajevu. Jednim i drugim potrebno je osvojiti barem po bod, kako bi osigurali naslove prvaka Bosne i Hercegovine. Juniorskom sastavu veliki je hendikep što neće nastupiti najbolji igrač Zvonimir Kožulj, koji je u Zagrebu na utakmici U 19 reprezentacija Bosne i Hercegovine i Hrvatske teže ozlijeđen:

 

- Povratak očekujem tek za šest mjeseci, nakon operacije potrganih tetiva u koljenu desne noge, koju će uskoro obaviti liječnik Zoran Janković. Što mogu, nažalost tako je kako je, ali ja se nadam najboljem, optimističan je mladi Kožulj koji hoda uz pomoć štaka.

 

- Šteta za njega, bilo je u planu uključiti ga odmah u pripreme s prvom momčadi. Kožulj je i na zimskim pripremama pokazao iznimni potencijal.

 

Prvoj ćemo momčadi sigurno priključiti nekolicinu igrača iz juniorskog sastava. Vidjet ćemo još koji su to - kaže Bloudekov pomoćnik Ante Kokić.

 

Vratili se Zlomislić i Tomić

 

Nakon što su Široki napustili Marciano, Kvesić, Jefthon, Varea i Mišić, a u klub se s posudbe iz Goška vratili Zlomislić i Tomić, očekuju se i pojačanja. Njih za sada nema na vidiku, no možda ih uskoro bude. Imena?

 

U klubu ih je po običaju nemoguće saznati, ona se vješto kriju od javnosti. Od igrača trenutačno nikoga nema blizu, svi se negdje odmaraju, osim braće Wagnera i Bajana, koji odmor provode u Širokom Brijegu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije