OZDRAVLJENJE

Talijanski se bankar izliječio u Međugorju

antonelo
VL FOTO
20.06.2011.
u 10:50

Međugorski župni ured evidentirao je sva svjedočenja o ozdravljenima kojih je u zadnjih 30 godina puno. Nema informacija koliko ih je službeno priznato

Dok predsjednik međunarodnog vatikanskog povjerenstva za izučavanje fenomena ukazanja Gospe u Međugorju kardinal Camillo Ruini tvrdi kako je do donošenja službenog stava Crkve o međugorskom fenomenu još dalek put, sve veći broj hodočasnika iz cijelog svijeta tvrdi da su doživjeli čudesno fizičko i duhovno izliječenje u ovoj hercegovačkoj župi.

Izliječenje u knjizi

Na poveliku popisu osoba koje su u posljednjih 30 godina u Međugorju doživjeli čudesno ozdravljenje od različitih vrsta s medicinskog gledišta neizliječivih bolesti, našao se i Antonello de Giorgio (52), bankarski direktor i košarkaški trener, kojem je prije tri godine dijagnosticirano oboljenje Hodgkinova limfoma. Radi se o relativno rijetkoj bolesti limfatičkog tkiva koje se prema medicinskim nalazima prvi put javlja između 15. i 30., a drugi između 45. i 55. godine života, koju je, kako tvrdi spomenuti talijanski bankarski menadžer i košarkaški trener, izliječio molitvama, duhovnim vježbama koje je proteklih nekoliko godina prakticirao u Međugorju. Pedesetdvogodišnji Antonello De Giorgio svoje neobično iskustvo “uokvirio” je u knjizi sugestivnog naziva “Ja nisam fotografija za ploču”.

Bankar i molitve

Dijelove njegove neobične autobiografske priče čak je objavio i visokotiražni talijanski časopisa “Chi”. “Bio sam malo zbunjen da se pojavim i tračerskom časopisu i da tamo govorim o vjeri. Pitao sam se ima li to smisla, a onda sam to učinio, jer ću svjedočiti svugdje o svojoj knjizi i jer će prihodi od prodaje ići za pomoć rada redovnika mojih prijatelja u Eritreji koji sudjeluju u izgradnji bunara za siromašne ljude te zemlje”, tvrdi ponovno rođeni Antonello, koji je u Međugorju molio i prije svog oboljenja od 1987. do rata 1991. godine. I prije pojave bolesti ovaj Talijan, kako tvrdi, stalno je tražio Boga dolaskom u Međugorje, ali je nakon oboljenja to intenzivno radio, stalno razmišljajući da će njegove kćeri ipak vidjeti svog oca opet zdrava. To se na kraju dogodilo, a promocija njegove knjige čiji prilog od prodaje ide u humanitarne svrhe, čeka svoju promociju po Italiji i ostatku svijeta. Antonello i dalje dolazi u Međugorje.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:17 20.06.2011.

Nastupila sezona krastavaca u ovom zutilu od novina .... FUJ!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?