ULAGANJA

Talijanski milijarder planira veliki posao u središnjoj Bosni

ulaganja
Srećko Stipović
16.04.2011.
u 15:39

Od tvrtke koja se u početku osnivanja bavila preradom žita izrasla je u velikog proizvođača svježeg mesa

Vlasnik poznatog branda Wudy hrenovki, talijanski milijarder Carlo Veronesi boravio je u dvodnevnom posjetu poduzeću Best iz Travnika koje zapošljava više od 500 radnika u trgovinama prehrambenom robom te proizvodnji šibica, pitke vode, sokova i dr.

Uspješna suradnja

-S grupacijom Veronesi iz Italije, čiji je vlasnik upravo Carlo Veronesi, surađujemo dugo godina.

Uspješnu suradnju želimo okruniti zajedničkim ulaganjem u nove proizvodne kapacitete. Ovoga puta riječ je o proizvodnji pilećeg mesa, a naravno nastavljamo s dosadašnjom suradnjom na polju trgovine. Treba reći da je Veronesi group jedna od ključnih grupacija u Europi s godišnjim prometom od dvije i pol milijarde eura. Od tvrtke koja se u početku osnivanja bavila preradom žita izrasla je u velikog uzgajivača i proizvođača svježeg mesa.

Novi kapaciteti

Preuzeli smo zadaću izraditi poslovni plan za zajednička ulaganja, rekao nam je direktor i vlasnik poduzeća BEST mr. Stipo Frančić.

Carlo Veronesi izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s BEST-om iz Travnika koji predstavlja, kako je rekao, dobru osnovu, kako za jačanje distribucijskih potencijala, tako i za izgradnju novih prerađivačkih kapaciteta.

Ključne riječi

Komentara 1

FS
fss0002
22:29 17.04.2011.

U Bestu tolko pate one jadne radnike da ne bi od njih nesto kupio ni da su zadnja prodavnica na svijetu. Sjeo bi fino na travu i paso je sav sretan. Ako pocnu pravit hrenovke, bar ce nam smanjit broj pasa lutalica pa konacno nesto dobro i od njih...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?