SASTANAK

T-HT Zagreb podržava Upravu HT-a Mostar i traži još bolje rezultate

ht
Arhiva VL
03.09.2011.
u 12:23

Nakon dvije katastrofalne godine s bivšom upravom, dobit HT-a Mostar je udvostručena

Predsjednik Uprave T-HT Ivica Mudrinić razgovarao je u četvrtak s predstavnicima vlasti u Federaciji o poslovanju Hrvatskog telekoma iz Mostara i budućim planovima tvrtke. Ova kompanija je razapeta između političkih spletki i pokušaja da se ponovno iskoristi kao bankomat za izvlačenje novca i bogaćenje nekolicine korumpiranih predstavnika, kao i političkih stranaka. T-HT se istodobno protivi bilo kakvim politikantskim napadima te odbija komentirati sadržaj sastanka.

“Kao dioničaru, Hrvatskom telekomu je u interesu razvoj i prosperitet HT-a Mostar, što doprinosi rastu vrijednosti te kompanije. Smatramo da je izrazito važno osigurati sve preduvjete koji će omogućiti uspješno poslovanje HT-a Mostar kao i njegovu dugoročnu održivost. U interesu nam je, naravno, i postizanje značajnijeg iskoraka kada je riječ o poslovnim rezultatima HT-a Mostar”, istaknuli su iz Odjela za komuniciranje s javnošću.

Kako se, međutim, doznaje na posljednjem sastanku je dogovoren nastavak snažne zajedničke potpore rastu i razvoju HT-a Mostar, kao i pokretanju novih usluga te je dana potpora aktualnom vodstvu tvrtke. A to potvrđuju i poslovni podaci. Na čelu s Vilimom Primorcem u razdoblju od prvih šest mjeseci ove godine brojke govore da prihod bilježi rast od 12% ili oko 11 milijuna maraka u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Istodobno, smanjeni su troškovi što apsolutno korespondira s očekivanjima vlasnika. Ova tvrtka planira u ovoj godini snažan razvoj naprednih tehnologija, a najvažnija je vezana uz razvoj 3G mreža. Jedan od strateških projekata u ovoj godini je i lansiranje IPTV usluge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?