IZAZVAO PANIKU

Zrakoplov prinudno sletio zbog pacova u kabini

zrakoplov
Foto: 24sata.hr
26.02.2016.
u 11:22

Pacov koji je jurio po kabini primorao je kineski zrakoplov da prinudno sleti nedugo nakon što je poletio u petak ujutru, javlja Anadolu Agency (AA).

Glodar se pojavio ubrzo nakon što je zrakoplov tvrtke Loong Air napustio istočni grad Hangzhou i krenuo ka poznatom kineskom odmaralištu Xishuangbanna, navodi se u priopćenju.

Još uvijek nije jasno kako se pacov našao u zrakoplovu, ali se pretpostavlja da je ušao tijekom utovara hrane. Osim što su se putnici zabrinuli, zrakoplov je morao prinudno sletjeti, jer je postojala mogućnost da pacov ošteti električne instalacije i druge sustave zrakoplova.

- S obzirom na zdravstvenu opasnost za ljude koju donosi pacov, ali i mogućnost ugrožavanja leta oštećenjem žica, kapetan je odlučio da zbog zdravlja i sigurnosti putnika zrakoplov vrati u zračnu luku - naveli su iz Loong Aira.

Iz tvrtke su dodali kako je zrakoplov nakon slijetanja očišćen i dezinficiran, ali nisu naveli kakva je bila sudbina pacova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?