'NEĆU BJEŽATI'

Zoran Mamić prvi puta nakon pravomoćne presude: Sve što je Zdravko rekao je istina

Luka Stanzl/Pixsell
19.03.2021.
u 20:39

Ja ću ove godine navršiti 50 godina. Odradit ću, ako budem morao i kad budem morao, tu kaznu i želim poslije toga normalno živjeti - rekao je Zoran

Ponosan sam na cijeli klub, ali i na sebe. Bio sam i nakon ostavke u kontaktu s igračima i sa stožerom. Nismo mi ovo pripremali tri dana, nego danima prije tako da: ponos i sreća na sve njih  - rekao je u prvom intervjuu nakon potvrde presude Zoran Mamić, donedavni trener GNK Dinama, nakon Dinamovog prolaska u četvrtfinale Europske lige i veličanstvenog rušenja Tottenhama na Maksimiru.

Razgovarao je i s Mourinhom. 

- Pa vidjeli smo se poslije utakmice, čestitao je, pohvalio je jako našu momčad. To se uostalom vidjelo s njegovim izjavama i na Areni i za engleske medije. Odao je veliko priznanje Dinamu - rekao je za RTL Mamić. Pohvalio je i svoga pomoćnika, odnosno, sada već glavnog trenera Damira Krznara. 

-  Krki i ja smo dva tijela, jedna duša. Znamo se nešto manje od tridesetak godina. Petnaestak godina usko surađujemo. Pogledi na nogomet su nam jako slični. Filozofija, nekakva naša razmišljanja o nogometu, o igri nam je slična, kompatibilna. Niti on ima razloga kriti mene niti se ja moram ograđivati od njega, ne daj Bože. Prijateljstvo je to, prije svega.

O Villarrealu:  

- Pokazali smo da možemo igrati s najboljima tako da Dinamo može igrati i s najboljima. Pripremit se dobro za tu utakmicu, prva je u Maksimiru. Pokušati napraviti ovdje dobar rezultat i onda otići u Španjolsku potvrditi, ja se nadam, polufinale. 

Još je jednom potvrdio da neće bježati od pravne odluke.  

- Što odluče i kako odluče, tako će i biti. Konzultirat ću se, prije svega, sa svojom obitelji, s odvjetnicima, situaciju da li, eventualno, postoji mogućnost, obzirom da imam i dijete do godinu dana, da su to neke promijenjene okolnosti koje nisu bile onog trenutka kad je presuda izricana. Međutim, ja sam, u načelu, spreman da to čim prije riješim. Ja ću ove godine navršiti 50 godina. Odradit ću, ako budem morao i kad budem morao, tu kaznu i želim poslije toga normalno živjeti - rekao je Zoran pa potvrdio kako je i njegov brat govorio na presici iz Mostara 'apsolutnu istinu' i kako 'institucije mogu to provjeriti ako žele'. 

- Naravno da oni moraju to provjeriti, ali velim, postoje mehanizmi. Policija, sudstvo, PNUSKOK. Tko radi sve te izvide može vidjeti da li je netko dolazio u Bosnu i Hercegovinu, u hotele, kad je prelazio granicu.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:49 19.03.2021.

ti i tvoj brat se morate pomirit da će te odslužit svoje

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?