doživljava neugodnost

Žena već godinu dana na uvredljivoj osmrtnici iako je živa

Beta
18.03.2021.
u 10:33

Nišlijka Dragica Rašić (80) već godinu dana doživljava neugodnost zbog toga što se osmrtnica s njezinim imenom i fotografijom, ali i uvredljivim tekstom iznova dijeli društvenim mrežama.

U tekstu osmrtnice, između ostalog, piše da će pokop biti na groblju u Donjoj Vrežini i da će „goriti u paklu“, javlja Beta. 

Rašić je za agenciju Beta rekla kako je sve počelo prije godinu dana kada je na stubu u blizini njezine kuće „osvanula“ smrtovnica, za koju ni danas ne zna tko ju je otiskao i zalijepio.

„Susjeda me je nazvala, rekla je da mi mora nešto pokazati. Odvela me je do stuba i pokazala smrtovnicu s mojom fotografijom i imenom. Začudila sam se kad sam je videla, poderala je i zapalila, ali je ostala slika u telefonima“, objasnila je Rašić.

Kazala je kako su zbog smrtovnice rođaci i prijatelji zvali njezinu obitelj, supruga i kćerku i pitali je li živa.

„Moja obitelj je zbog toga bila jako potresena. Unuka studentica je, kada je videla fotografiju smrtovnice mnogo plakala, moja kći ju je jedva smirila“, izjavila je Rašić.

Kazala je kako su suprug i kći prijavili policiji da se društvenim mrežama širi lažna i uvredljiva smrtovnica, ali to nije pomoglo.

Kako je kazala, voljela bi da se što pijre smrtovnica izbriše, jer „svakih malo netko zovne i pita je li živa.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije