potrošila gotovo trostruko više od leta

Žena (27) kupila sav kikiriki na letu jer ju je posada ignorirala: 'Nisu mi ostavili izbora'

kikiriki
Davor Puklavec/PIXSELL
08.08.2023.
u 10:30

Žena s teškom alergijom na kikiriki kupila je sve paketiće kikirikija nakon što je posada na letu, kako je tvrdila, ignorirala njene zahtjeve da ih ne poslužuju. Naime, Leah Williams (27) ispričala je za Mirror kako je dala 144 funti za ukupno 48 paketa kikirikija i tako potrošila gotovo trostruko više nego što je platila let iz Londona za Dusseldorf.

Williams je ispričala kako je posadu na letu zamolila da upozore i ostale putnike na njenu alergiju i da ne konzumiraju nikakve proizvode koji imaju kikiriki u sebi. Iako je mislila kako će posada reagirati, oni su je ipak ignorirali. Williams se na to zainatila i potom kupila sve pakete kikirikija koji su bili ponuđeni na letu. 

- Stjuardi su me bezizražajno pogledali kao da sam luda i rekli: 'Ali ima ih puno, morat ćemo ih sve prebrojati'. Rekla sam: 'Molim vas, prebrojite ih i ja ću ih sve platiti, budući da mi ne ostavljate izbora' - ispričala je, dodajući kako je nakon cijele scene zatražila povrat novaca za kupljene kikirikije. 

 

Iz aviokompanije Eurowings, na čijem je letu djevojka bila, poručili su kako ''ne mogu garantirati da na letu nema proizvoda koji bi mogli potaknuti alergiju na određene tvari''.

- Zbog konstrukcije zrakoplova (oblika, klimatizacijskog sustava, ventilacije itd.) nije moguće spriječiti nakupljanje tragova kikirikija/orašastih plodova (npr. ostataka od ranijeg leta) unatoč redovitom i temeljitom čišćenju zrakoplova - odgovorili su.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?