fantastičan izgled

Zbog dobrog izgleda baki četvero unučadi stalno se nabacuju mlađi muškarci

Foto: Instagram/ princessa6481
1/3
04.10.2019.
u 08:32

Baka četvero unučadi tvrdi kako ljudi misle da su ona i njena kći sestre.

Alejandra Labastida-Shapiro ima 55 godina i radi kao pilates instruktorica, a tvrdi kako od svoje 10. godine života živi zdravo i tome može zahvaliti što odlično izgleda.

Jede isključivo organsku i sirovu hranu, a izbjegava i lijekove pa ako se radije okreće prirodnim sredstvima i biljkama kako bi izbjegla bolesti i ozljede. Vjeruje kako je njeno tijelo hram pa tako intenzivno vježba, a zbog toga drugi često misle kako kako su ona i njena kći sestre.

Njen fantastičan izgled ne prolazi neopaženo pa je tako stalno meta muških pogleda i poziva, a kaže i kako joj neprestano prilaze mlađi muškarci.

- Muškarci se jako iznenade kada me vide. Bilo da držim satove pilatesa ili idem na neko mjesto, dati će mi komplimente koje dobivam čak i na društvenim mrežama. Komentiraju mi kako izgledam na Instagramu - rekla je za Metro.uk Alejandra, a dodala je i kako ponekad zna dobiti i buket cvijeća, ali budući da je udana odmah im kaže svoj status i ne navaljuju. 

Kada je upitana da i drugim ženama da savjete kako bi bolje izgledale, Alejandra je bila jednostavna.

- Treba piti dosta vode i biti pozitivan., jek pokušavam pronaći pozitivnu stranu onoga što se događa. Najvažnije je biti autentičan sebi i voditi zdrav život - kazala je ona za kraj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije