korona se širi

Zaražen pjevač koji je nastupao u prepunom klubu

Facebook
24.06.2020.
u 19:11

Nakon što je na području Knina u RH potvrđeno da je novi novozaraženi s koronavirusom, pokazalo se kako je riječ o osobi koja je prošloga tjedna boravila u Srbiju, a od tamo se vratila u Knin. 

Kako kažu Dalmacija danas, riječ je o mladom kninskom pjevaču Dejanu Domiću koji je potvrdio kako se nakon povratka iz Srbije, gdje je snimljen aranžman za novu pjesmu, vratio u Knin gdje je u subotu održan koncert u noćnom klubu 'Broj jedan'.

- Trenutno se osjećam dosta dobro. U ponedjeljak sam dobio simptome, loše sam se osjećao i imao sam blago povišenu temperaturu. Odlučiti sam vidjeti svjedoka koronavirusa - ispričao je mladi pjevač. Istaknuo je kako je najviše straha da je velika vjerojatnost da je prenio bolest i kod drugih ljudi.  

- Puno je bilo ljudi u noćnim klubovima te večeri, sigurno ih ima 300. Nisam sigurno imao svi bliski kontakt, ali bilo je i dosta njih s kojima je bilo bliskog kontakta, zabrinuto je otkrio Dejan i dodao: - Žao mi je, ako sam zarazio veliki broj ljudi, svojih sugrađana, ako ne da Bože dođe do toga, stvarno nema namjere, jednostavno se dogodilo i to je to. Vlasnik kluba Matej Ljubić vjerovao je kako je pjevač nikog nije zarazio jer je u klubu između publike i izvođača učinio zaštitnu mrežu s pet metara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije