NEVJEROJATAN SLUČAJ

Zaprepastili se kada su otkrili što se nalazi u lijesu preminule trudnice

Thinkstock
19.01.2018.
u 16:27

U južnoafričkom selu Mthayisi jedna je žena preminula u visokom stupnju trudnoće, no ono što se kasnije dogodilo zaprepastilo je sve

Nevjerojatan slučaj zabilježen je u južnoafričkom selu Mthayisi gdje je jedna 33-godišnja trudnica preminula u devetom mjesecu trudnoće. 

Nakon smrti, mrtvo tijelo žene čuvano je u mrtvačnici do sahrane koja se trebala održati desetak dana kasnije. No, kada su zaposlenici pogrebne kuće otvorili lijes mrtve žene, imali su što vidjeti. Između ženinih nogu nalazilo se i mrtvorođeno dijete koje se nakon deset dana samo 'porodilo'.

– Bili smo u tolikom šoku da nismo stigli pogledati spol djeteta. U ovom sam poslu više od 20 godina i nikada u životu nisam čuo niti vidio da se ovako što dogodilo – rekao je vlasnik pogrebnog poduzeća Fundile Makalana.

Majku i mrtvo dijete su potom stavili u jedan veliki lijes te su ih zajedno pokopali prošle subote. Majka preminule 33-godišnjakinje Mandzala Mdoyi kaže kako je preminula vrlo brzo nakon što je kod kuće ostala bez zraka.

Zdravstveni stručnjaci kažu kako je dijete moglo izaći iz ženine maternice uslijed kontrakcija i opuštanja mišića nakon smrti te razvijanja bakterija koje su taj proces ubrzale.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije