Vučić:

Za razgovor je potrebno dvoje, naša vrata su otvorena

Aleksandar Vučić
14.07.2016.
u 16:35

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će vrata Beograda uvijek ostati otvorena za bošnjačke političare, ali i da on nikada nikoga neće nagovarati i tjerati na razgovor i saradnju.

"Za razgovor je potrebno dvoje", rekao je Vučić, upitan kakvi su njegovi odnosi s predsjedateljem Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, prenosi Tanjug.

Vučić je na konferenciji za novinare nakon razgovora s predsjednik RS Miloradom Dodikom rekao da ne misli da su osobni odnosi najvažniji.

Nisu, kazao je, nevažni, ali nisu najvažniji.

"Šutio sam i nisam odgovarao na desetinu uvreda koje su stizale pred obilježavanje 21. godišnjice srebreničkog masakra. To nije odraz moje slabosti, već ozbiljnosti i odgovornosti. Naša vrata uvijek će ostati otvorena. Za razgovor treba dvoje, a da nekoga nagovaram neću. Nikoga neću da tjeram. Reći ću hvala, kao što smo se zahvalili što nećemo doći u Srebrenicu", naveo je Vučić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije