Srbija

Vučić saslušan u policiji, prošao poligraf

Aleksandar Vučić
29.11.2015.
u 16:27

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je u policiji saslušan na poligrafu o optužbama dnevnog lista Kurir da je sudjelovao u iznudi i ucjenama bivšeg direktora tog lista Aleksandra Kornica. 

Ministar policije Srbije Nebojša Stefanović priopćio je da je premijer Aleksandar Vučić na osobni zahtjev saslušan i da je prošao poligraf, prenosi Patria.

Stefanović je rekao da je Aleksandar Vučić na poligrafskom ispitivanju negirao da je sudjelovao u pritiscima, ucjeni i iznudi iskaza nekadašnjeg direktora Kurira Aleksandra Kornica, i najavio da će zbog toga biti provedena istraga.
 
"Aleksandar Vučić je dobrovoljno odgovarao na pitanja i na sva pitanja odgovorio s ne, a detektor laži pokazao je da govori istinu. Aleksandar Vučić nikada nije sreo Kornica, nije sjedio s njim bilo gdje, a ponajmanje u nekom kafiću", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u Beogradu. 
 
Stefanović je rekao da su zbog iznesenih optužbi u Kuriru Vučiću postavljena sljedeća pitanja: 
 
- Je li ikad vidio Aleksandra Kornica, bivšeg direktora Kurira? 
 
- Je li se ikad s njim sastao? 
 
- Je li mu nudio novac, funkciju u stranci ili bilo što drugo za davanje lažnog iskaza? 
 
Stefanović je ocijenio kako je očito da su laži imale za cilj destabilizirati zemlju, zbog čega će biti provedena istraga o tome tko je i s kakvim ciljem iznosio takve informacije, javlja B92.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije