KAKAV USPIJEH

Vučić s “najsiromašnijim predsjednikom”

Vučić
25.06.2016.
u 19:01

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas bivšeg predsjednika Istočne Republike Urugvaj Hosea Muhiku s kojim je razgovarao o potrebi uspostavljanja jačih odnosa Srbije i zemalja Južne Amerike, ne samo političkih, već i obimnijih ekonomskih, za koje postoje velike mogućnosti.

Vučić i Muhika su razgovarali o potrebi poštovanja i očuvanja vrijednosti suvremenog društva, a to moraju biti sloboda i neovisnost suverenih zemalja, priopćio je Ured Vlade Srbije za suradnju sa medijima.

Vučić je zato izrazio divljenje za slobodarsku borbu koju je Muhika vodio u svojoj zemlji i rekao da je Srbija uvijek umjela i da će umjeti da ljubomorno čuva svoju suverenost i neovisnost.

Dvojica sugovornika razmijenili su mišljenja i o aktualnim međunarodnim pitanjima, posebno poslije Brexita – odluke o izlasku Velike Britanije iz Europske unije.

Srpski premijer i bivši urugvajski predsjednik razgovarali su i o potrebi uspostavljanja jačih odnosa Srbije i zemalja Južne Amerike, ne samo političkih, već i obimnijih ekonomskih odnosa, za koje postoje velike mogućnosti.

Sa “najsiromašnijim predsjednikom” je stigao i redatelj Emir Kusturica, a Vučić je Muhiki rekao da mu je veoma drago što je on došao u Srbiju i da se nada da će mu boravak biti prijatan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije